Mr Iris van Rappard – van Rooij

Iris van Rappard – van Rooij is sinds 1998 werkzaam als advocaat. Zij heeft in loondienst gewerkt bij de grote advocaten- en accountantsorganisaties (Houthoff Buruma en KPMG) en is thans werkzaam als zelfstandig ondernemer. Kenmerkend voor Iris is het streven naar een langdurige relatie met haar cliënten. Dit bereikt zij door middel van heldere overeenkomsten en snelle pragmatische oplossingen waarmee langdurige, kostbare procedures waar mogelijk worden vermeden.

Iris procedeert, contracteert en adviseert cliënten op de onder expertisegebieden opgenomen rechtsgebieden. Zij wordt ondersteund door een team enthousiaste vaste free lance (junior) juristen.

Iris van Rappard – van Rooij is acht jaar docente burgerlijk procesrecht bij de beroepsopleiding advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten geweest en was tot voor kort verbonden aan de school of law van InHolland Hogeschool te Rotterdam. Daarnaast is zij sinds 2013 Advocaat-Trainer in het Vaardighedenprogramma van de vernieuwde beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en traint in deze hoedanigheid advocaat-stagiaires in het verkrijgen, verbeteren en onderhouden van advocatuurlijke vaardigheden (communiceren, pleiten, onderhandelen, getuigenverhoren, timemanagement, mediation)”

Iris heeft in 2010 de Grotius specialisatieopleiding vennootschaps- en ondernemingsrecht met succes voltooid. Klik hier.

E vanrooij@vanrappard.com

Nicole Kinsbergen

Nicole is werkzaam voor Van Rappard/ Van Rooij sinds zij met haar Master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden bezig was. Zij begon als studerend juridisch en secretariaat medewerkster en is thans werkzaam als (junior) jurist. Voor haar komst bij ons kantoor had zij al de nodige juridische ervaring opgedaan. Zo werkte zij een aantal jaar bij een Gerechtsdeurwaarderskantoor te Alkmaar, alwaar zij zich bezig hield met de praktische aspecten van de dagvaardingsprocedure, maar ook met het executie- en beslagtraject. Ook is zij als Griffier werkzaam geweest bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Alkmaar.

Nicole heeft bijzonder affiniteit met cliënten uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren met ondernemingsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken kunnen een beroep doen op haar kennis..

E kinsbergen@vanrappard.com

Secretariaat

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat op het kantoor-telefoonnummer dan wel via het onderstaande e-mail adres.

E secretariaat@vanrappard.com